9911 Business

Just another SeoBureau site

De Tron Waterstofzuiger Ultra is een professionele en zeer krachtige stof- en waterzuiger met een extreem grote tankinhoud voor het opzuigen van natte en droge stoffen.

Water stofzuigers kopen

Geschikt voor het opzuigen van grote hoeveelheden natvoer of droogvoer in de intensieve veehouderij.

Het zuiggedeelte is gemonteerd op een betonnen plexiplaat, die een vacuüm creëert wanneer de stofzuiger wordt aangezet
Het zuiggedeelte bestaat uit een 3 x 1100 Watt motor inclusief een cycloonset om opdwarrelen van het fijnstof te voorkomen
De binnenkant van de tank met een inhoud van 250 liter, is verstevigd met een compleet metalen frame om vervorming van de tank te voorkomen
De tank is aan de voorzijde voorzien van een doorvoer met afdichtingskap. Deze doorvoer dient als afvoer voor de inhoud van de tank

Virussen & bacteriën bestrijden

Hoewel het bestrijden van virussen een grondige desinfectie vereist, is uw huis reinigen met het Rainbow reinigingssysteem een belangrijke stap in dit schoonmaakproces. Het gebruiken van de rainbow stofzuiger  is een milieuvriendelijke en kosteneffectieve manier om alle schadelijke stoffen, inclusief die waar een virus zich aan kan hechten, uit de lucht te verwijderen. Door het wassen van de lucht in uw woning zorgt de Rainbow stofzuiger ervoor dat deze 100% wordt vervangen door schone gezonde, met water gewassen, lucht.

Amerikaanse overheid positief over luchtreinigers

Het Environmental Protection Agency is het onafhankelijke federale agentschap van de Verenigde Staten dat belast is met de bescherming van de volksgezondheid en de bescherming van het milieu. Dit agentschap schrijft het volgende:
Bij correct gebruik kunnen luchtreinigers helpen bij het verminderen van door de lucht verspreide verontreinigingen, waaronder virussen in een huis of een besloten ruimte. Een draagbare luchtreiniger op zich is echter niet voldoende om mensen tegen COVID-19 te beschermen. Bij gebruik in combinatie met andere best practices die worden aanbevolen door de Centers for Disease Control and Prevention, kan het gebruik van een luchtreiniger deel uitmaken van een plan om uzelf en uw gezin te beschermen.”

KENT U HET GEVOEL DAT U KRIJGT ALS U OP VAKANTIE IN DE BERGEN WANDELT EN DE ZUIVERE, ONVERVUILDE LUCHT INADEMT? IS DAT NIET EEN VERRIJKING VOOR LICHAAM EN GEEST? U VOELT ZICH DIRECT ENERGIEKER, LEVENSLUSTIGER EN U KUNT GELIJK VEEL VRIJER ADEMEN DAN BENEDEN IN HET DAL OF IN UW HUIS. HOE KOMT DAT?

HET ANTWOORD IS HEEL EENVOUDIG: DE ENORME LUCHTVERONTREINIGING IN ONZE LEEFOMGEVING HEEFT DE WERELD VAN DE BERGEN NOG NIET BEREIKT.

HET RAINBOW RUIMTEHYGIËNE SYSTEEM REINIGT DE LUCHT IN UW WONING VOLGENS HET PRINCIPE VAN MOEDER NATUUR: HET HAALT GEZONDE, ZUIVERE BERGLUCHT UW WONING BINNEN VOOR EEN GEZOND LEVEN.